Booster

Boosterspreekuur bij Elise

Een moderne huisarts denkt mee. Daarom is er voor jou een boosterspreekuur georganiseerd om, indien je daar interesse in hebt, de boostervaccinatie te krijgen van Elise. 


Voorwaarden voor boostervaccinatie bij de praktijk:

  • Je staat op 23/12/21 ingeschreven in de praktijk 
  • Je voldoet aan de voorwaarden voor een boostervaccinatie.
  • Je hebt geen klachten en neemt een mondkapje en gezondheidsverklaring mee naar de afspraak.
  • Een plek kan niet worden gegarandeerd vanwege de hoeveelheid beschikbare vaccins op de praktijk, maar Elise doet haar uiterste best om iedereen te helpen!

Artikel
Nu Online

#Corona #5Tips

5 Tips Om Overeind Te Blijven In De Coronacrisis

Wat moet ik doen voor een booster?

stAP 1

Bel Voor Een Afspraak

Neem contact op met de praktijk op 0294-412426 en plan je afspraak voor een booster. Afspraken zijn op verschillende dagen tussen 15.00 - 16.30u. 

stAP 2

Vul De Gezondheidsverklaring In

Vul op de dag van de vaccinatie de gezondheidsverklaring in en neem het mee naar de afspraak.

stap 3

Krijg De Booster Op De Praktijk

Kom op tijd op de afspraak, neem je mondkapje en gezondheidsverklaring mee. Heb je klachten? Blijf dan thuis en maak een nieuwe afspraak. 

stap 4

Zelf toevoegen vaccinatie voor QR-code

Na vaccinatie voeg je zelf de vaccinatie toe in de CoronaCheck app of op coronacheck.nl. Door een verwerkingstijd van twee weken bij het RIVM kan het even duren voordat de QR code vernieuwd is. Voor vragen kun je terecht bij de helpdesk 0800-1421 (gratis) of per email op helpdesk@coronacheck.nl. 


Bij problemen vragen we je nadrukkelijk om contact op te nemen met de helpdesk van CoronaCheck. Zo voorkomen we onnodige belletjes naar de praktijk dat helpt ons weer om dit soort speciale spreekuren mogelijk te maken en de reguliere zorg door te laten gaan.