Huisartsenpraktijk Elise en Huisartsenpraktijk Vechtrijk gaan samen

Per 1 juli 2022 zullen Huisartsenpraktijk Elise en Huisartsenpraktijk Vechtrijk fuseren. Op deze webpagina vindt u alle informatie.

Door de fusie ontstaat er een huisartsenpraktijk die nog meer klaar is voor de toekomst: moderne zorg met ruime openingstijden in een mooie nieuwe praktijkruimte. U krijgt een vast duo van twee eigen huisartsen. Zij kunnen u hierdoor persoonlijke zorg verlenen. 

Tot 1 juli verandert er niets. Daarna zult u de voordelen ervaren!

Wat zijn de gevolgen voor u?

Voor 1 juli 2022

  • Tot 1 juli 2022 verandert er voor u niets.

Na 1 juli 2022

  • Eén gezamenlijke naam - Huisartsenpraktijk Elise gaat vanaf 1 juli verder onder de naam Huisartsenpraktijk Vechtrijk. Voor u een nieuwe naam, maar met de vertrouwde gezichten en kwaliteit van zorg.
  • Nieuwe locatie - de zorg gaat verder in het Regionaal Medisch Centrum van het Tergooi Ziekenhuis (Korte Muiderweg 2A). Dichtbij het ziekenhuis (röntgen, lab), ruime (gratis) parkeergelegenheid en goede toegankelijkheid als u wat minder mobiel bent.
  • Nieuwe contactgegevens - alle informatie over de praktijk kunt u per 1 juli 2022 vinden op www.huisartsvechtrijk.nl. Huisartsenpraktijk Vechtrijk zal u in juni alle informatie verstrekken over de bereikbaarheid vanaf 1 juli.

Wat doen huisartsen Indra Wamelink, Sharon Vermeiden en Frederique Schuiringa?

Huisarts Sharon Vermeiden verhuist per 1 april 2022 naar het buitenland. Huisarts Indra Wamelink vertrekt per 1 juni 2022. Zij heeft gemerkt dat er te veel van haar tijd en energie gaat naar het managen van haar praktijk en te weinig naar directe patiëntenzorg. Huisartsen Joost Clemens en Digna Gooiker nemen haar verantwoordelijkheden over en zijn reeds vertrouwde gezichten in Weesp. Huisarts Frederique Schuiringa blijft een vaste huisarts voor u.

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag? Bekijk onderstaande "veel gestelde vragen".

Algemeen

Waarom gaan Huisartsenpraktijk Elise en Huisartsenpraktijk Vechtrijk samen?

Door samen te gaan zijn we stabieler. Er ontstaat een huisartsenpraktijk met een brede organisatorische basis. Hierdoor is het een toekomstbestendige huisartsenpraktijk: moderne zorg met ruime openingstijden in een mooie nieuwe praktijkruimte. Met voldoende man- en vrouwkracht om tijd te hebben voor goede zorg en aandacht voor u. 

Wie is Huisartsenpraktijk Vechtrijk?

Huisartsenpraktijk Vechtrijk is sinds april 2019 gevestigd in Weesp. Meer informatie vindt u op www.huisartsvechtrijk.nl.

Hoe zijn patiënten geïnformeerd?

Er is op 11 februari een mailing per post verstuurd aan iedereen die patiënt is bij Huisartsenpraktijk Elise en Huisartsenpraktijk Vechtrijk. Ook is een persbericht geplaatst in het WeesperNieuws en op de website. Daarnaast spreken we er met elkaar over in de praktijk.

Wat gebeurt er met mijn medische dossier?

Uw dossier wordt per 1 juli 2022 automatisch overgezet naar Huisartsenpraktijk Vechtrijk. Dit is een geautomatiseerd proces en daarom hoeft u niets te doen. Uiteraard bent u altijd vrij om uw huisartsenpraktijk te kiezen.

Wat gebeurt er met het team van Huisartsenpraktijk Elise?

Team Elise gaat mee. Huisartsenpraktijk Vechtrijk voegt bewust het team samen op één locatie met als doel om een plek te creëren waar iedereen met plezier werkt, zodat u de zorg en aandacht krijgt die u verdiend. 

Veranderingen vanaf 1 juli

Wat worden de nieuwe openingstijden?

De nieuwe openingstijden van Huisartsenpraktijk Vechtrijk worden maandag t/m vrijdag van 8:00 - 18:00.

Wat worden de nieuwe contactgegevens?

Alle contactgegevens zijn te vinden op www.huisartsvechtrijk.nl. Het nieuwe telefoonnummer wordt 0294-200020. Het adres is Korte Muiderweg 2a in het Regionaal Medisch Centrum van Tergooi.

Welke huisartsen zijn er? 

Bij Huisartsenpraktijk Vechtrijk krijgt u een vast duo van twee eigen huisartsen, omdat het persoonlijke contact en vertrouwen belangrijk is voor goede zorg. Frederique Schuiringa blijft een vaste huisarts. Joost Clemens en Digna Gooiker zijn de vaste huisartsen bij Huisartsenpraktijk Vechtrijk.

Is er voldoende parkeergelegenheid?

Ja. Er is voldoende (gratis) parkeergelenheid beschikbaar. U parkeert dus altijd voor de deur. 

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de praktijk.