Over Elise

Wie is Elise?

Elise is onze huisartsenpraktijk. Persoonlijk, laagdrempelig en zorgzaam.
Een frisse en moderne plek waar wij samen met veel plezier werken.
De praktijk heeft niet de naam van de dokter omdat het bij ons om jou draait.
Dus Elise zijn wij, of misschien wel jij...


Een gedreven team

Indra Wamelink,
huisarts

Frederique Schuiringa,
huisarts

Sabine Winters,
teamleider

Gemma Burger,
doktersassistente


Marike van Hoeke,
praktijkondersteuner GGZ


Messa Mouha,
doktersassistente


Bjorn Wamelink, praktijkmanager


Sil Veenstra,
doktersassistent


Sharon Vermeiden,
huisarts


Een warme praktijk 


De missie van Elise:
het leven in Weesp mooier maken.

Iedere dag werken we samen met jou aan een betere gezondheid. We vinden het fantastisch als Weespers gezond en gelukkig leven in deze prachtige stad. Het leven mooier maken, daar gaan we voor.


Hoe we dat doen? Ontdek het zelf met de volgende drie principes: positieve gezondheid, juiste zorg op de juiste plek en verbindende communicatie:

Positieve gezondheid

Een klacht over je gezondheid bekijken we vanuit je hele levenssituatie. Zo zit de oorzaak van hoofdpijn zelden in het hoofd. Het kan bijvoorbeeld een gevolg zijn van een hoge werkdruk, weinig slaap of iets anders. Daarom kijken we bij Elise breed naar je gezondheid. Je kunt ook zelf zien hoe je je eigen gezondheid kunt verbeteren. Bekijk de app van "Positieve Gezondheid" eens en je begrijpt direct wat we bedoelen... https://mijnpositievegezondheid.nl

Juiste zorg, juiste plek.

Bij Huisartsenpraktijk Elise doen we er alles aan om te voorkomen dat je naar de dokter hoeft. Daarom hebben wij veel aandacht voor een gezonde leefstijl. Maar mocht het wel nodig zijn, dan spannen we ons maximaal in om de zorg goed voor je te regelen. Zo hebben we nauw contact met de zorgaanbieders in de wijk en de ziekenhuizen in de regio. Daarmee voorkomen we dat je van afspraak naar afspraak gaat en ronddoolt in het bos der gezondheidszorg terwijl je niets opschiet. Je krijgt gewoon de juiste zorg wanneer jij dat nodig hebt. Lees verder voor meer informatie.

Verbindende communicatie

De kwaliteit van het contact met jou is bepalend voor de kwaliteit van zorg die we kunnen leveren. Daarom vinden we écht contact heel belangrijk. Huisartsenpraktijk Elise is een plek waar je vrij bent om te spreken over je situatie, je gevoelens en je behoeftes. Een praktijk waar je gehoord en gezien wordt. Daarom werken we met de aanpak van Marshall B. Rosenberg: Verbindende of Geweldloze Communicatie. Je kunt zelf de Engelse basistraining volgen.


Elise doet het net even anders...

  • Ruime openingstijden
  • Moderne werkwijze met de zorg app
  • Gemak met een eigen bloedprikservice
  • Geen wachttijden met het assistentespreekuur
  • Gerust op vakantie met de vakantieservice
  • Specialistische zorg zonder ziekenhuisbezoek 

Speciale aandacht voor kinderen...

Juist omdat het voor kinderen soms spannend is om naar de dokter te gaan, hebben we bij Elise speciale aandacht voor de kleine Weespers. Van kinderziektes tot wratten, van puist tot pesten. Alles is bespreekbaar. 


Op die manier ervaart een kind dat het ook fijn kan zijn om zichzelf een beetje beter te leren kennen. En dat de dokter ook nog eens hartstikke lief is! ...en voor ouders!

Opvoeden is de meest waardevolle taak die ouders hebben. En juist omdat de kinderen je zo dierbaar zijn, kun je soms een grote druk ervaren om het ‘goed te doen’. Die druk kan zorgen voor frustratie en irritatie als je het idee hebt dat je hierin faalt. Terwijl je zo je best doet.


Team Elise staat voor je klaar om je te ondersteunen. Om een balans te vinden tussen je eigen wensen en die van je kind. Wil je de ouder zijn die je graag zou willen zijn en kun je wat steun gebruiken? Je huisarts helpt je hierin graag verder!


Je verdient de beste zorg.
En je krijgt het.

Bij Huisartsenpraktijk Elise werken we dagelijks aan de beste zorg voor jou. Daarom zijn we supertrots dat we in november 2018 opnieuw het NHG-keurmerk toegekend hebben gekregen.

Dit kwaliteitskeurmerk van het Nederlands Huisartsen Genootschap laat zien dat de praktijk actief werkt aan het verbeteren van haar kwaliteit. Dat weten we zelf wel, maar dit is een bevestiging van een onafhankelijke partij. Ons medisch handelen en de praktijkvoering en -organisatie zijn volledig doorgelicht. En goedgekeurd.

Alles voor gezondheid!

huisarts_weesp_elise_nhg_accreditatie

Ben je enthousiast?

Schrijf je in bij onze praktijk. Je kiest voor moderne zorg die goed geregeld is. Bovendien vinden we het hartstikke leuk om te doen. Kunnen we je welkom heten?