Locatie Weespersluis

Zorg dichtbij in de Weespersluis

Huisartsenpraktijk Elise heeft naast haar vaste plek op het Stationsplein ook een service locatie in de Weespersluis. Samen met andere zorgverleners biedt "Gezondheidscentrum Weespersluis" alle zorg die je nodig hebt als jong gezin: fysiotherapie, apotheek, een paramedische praktijk en natuurlijk huisartsenzorg. Jij alles dichtbij, wij in een leuke wijk!


Die service bieden we omdat we straks twee locaties hebben: één op het Stationsplein en één midden in de Weespersluis. Zie je onze moderne en persoonlijke aanpak wel zitten? Schrijf je dan in bij Huisartsenpraktijk Elise. 

Locatie van het nog te bouwen "Gezondheidscentrum Weespersluis" 

Openingstijden

Je kunt de praktijk 24/7 bereiken via chat en email


Spreekuur is op afspraak. Je kunt een afspraak maken tussen 7.00 en 18.00 en telefonisch zijn we bereikbaar van 8.00 - 17.00.

Contactgegevens

Lijsbet Eelantsplein 1

1382 MA Weesp


Email: elise@huisartsenpraktijkelise.nl

Telefoon: 0294-412426

Wil je meer weten of inschrijven?

Inschrijven

Past een moderne huisarts helemaal bij jou? Schrijf je dan in via de verhuisservice en verzeker jezelf van een plek bij de praktijk. Wij zorgen dat je dossier meeverhuist! 

Meer informatie

Wil je weten wie Elise is? Of wil je kennismaken met het team en de missie van Huisartsenpraktijk Elise? Klik dan op de button voor meer informatie.